Procesverbeteringen met
kwantificeerbare resultaten

Dexis Belgium helpt industriële bedrijven met verbetervoorstellen voor efficiëntere processen, die resulteren in kwantificeerbare besparingen en rendementsverhogingen. Ga vandaag nog aan de slag en start met het realiseren van groei, gewaarborgd in keiharde resultaten.

Start met verbeteringen

Realiseer besparingen en
toegevoegde waarde met de TrackUp tool

Maak gebruik van ons TrackUp platform en start met het realiseren van besparingen en toegevoegde waarden. Laat stilstand beperken, de efficiëntie verhogen, de duurzaamheid van materialen en componenten verbeteren, de voorraad reduceren en allerlei andere kostenposten waarmee we u kunnen helpen.

Bekijk oplossingen

Tijd- en geldbesparend.
Wij koppelen verbeteringsvoorstellen aan een overzichtelijke rapportage en keiharde resultaten.

Input voor efficiëntere processen

Beschik steeds over verbetervoorstellen met de meest courante productoplossingen, alternatieven en diensten voor duurzame en efficiënte processen

Besparen en verbeteren op alle gebied

Bespaar op verschillende uitgaven- en kostenposten via ons totaalaanbod aan producten en diensten op maat

Kwantificeerbare, overzichtelijke resultaten om te delen

Realiseer aan de hand van onze oplossingen kwantificeerbare resultaten met een positieve impact op het bedrijfsresultaat

We creëren impact met verbetervoorstellen
die kwantificeerbare resultaten opleveren

In 4 stappen naar groei

Ons team van specialisten start samen met u met het analyseren en het in kaart brengen van processen, uitdagingen en aandachtsgebieden. Waar kunnen we vervangingen realiseren? Door welke ingrepen kunnen we de stilstand van de machines reduceren? Hoe kunnen we savings realiseren? Door mee in de productie te duiken, proberen we een zo goed mogelijk beeld te schetsen van mogelijkheden om besparingen en rendementsverhogingen te realiseren, die we koppelen aan uw behoeften en concrete doelstellingen.
Op basis van de vastgestelde uitdagingen worden er mogelijke verbeteroplossingen voorgesteld die we bespreken met uw medewerkers. We drukken in cijfers uit welke besparingen en rendementsverbeteringen we kunnen realiseren en toetsen de verbetervoorstellen af aan uw concrete doelstellingen, behoeften en gegevens.
U beslist zelf welke oplossingen ons team implementeert in uw bedrijf en we volgen samen de ondernomen actie met u op. Via overzichtelijke rapporten helpen we u om de toegevoegde waarde van de activiteit te borgen in cijfers.
Voor het onderzoeken van nieuwe verbetervoorstellen, die leiden tot besparingen en rendementsverhogingen, blijven we steeds ter beschikking.

Chipsproducent

Levensduur verhogen en
revisiemomenten verkleinen
bij lagerblokken

Bekijk case

Kant-en-klare taal omzetten in besparingen?

Van verlaagde proceskosten tot oplossingen voor voorraden, Dexis Belgium start elke samenwerking met een goed gesprek. Zo komen we tot de juiste oplossing voor uw uitdaging.

Kant-en-klare taal omzetten in daden?

Van productoplossingen tot maintenance services, Dexis Belgium start elke samenwerking met een goed gesprek. Zo komen we tot de juiste oplossing voor uw uitdaging.