FUNCTIE

Technisch Commercieel Vertegenwoordiger

MERK

Eltec Dexis

LOCATIE

Limburg – Kempen

TYPE

Voltijds

Solliciteer nu

Vragen of meer info?

Contacteer onze recruiter

Deel deze vacature

Over ons

Eltec is een full-service dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen. We herstellen pompen, compressoren, elektromotoren, tandwielkasten, blowers, vacuümpompen etc. in ons eigen atelier. We voeren ook onderhoudswerken uit on-site bij onze klanten. We beschikken over een volledig uitgerust herstelatelier ,maar bieden ook kwaliteitsvolle oplossingen op gebied van nieuwe producten.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Technisch commercieel vertegenwoordiger voor regio Limburg en Kempen.

Jouw functie

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde vertegenwoordiger om onze diensten bij industriële bedrijven te verkopen? Onze klanten bevinden zich in sectoren als food & beverage, staalindustrie, chemie, olie &gas, farmaceutica, marinebouw en haven activiteiten. Door je technische achtergrond en kennis van elektromotoren, pompen en aandrijvingen ben je de ideale gesprekspartner van bestaand cliënteel om hen te ontzorgen en de juiste oplossing aan te bieden voor hun probleem. Daarnaast heb je een neus voor nieuwe opportuniteiten en slaag je erin om deuren te openen bij prospecten. Je kan gebruik maken van onze productspecialisten  om een gepast commercieel voorstel uit te werken voor de klant.

Daarnaast wordt jouw input aan de commerciële en marketingstrategie van het bedrijf gewaardeerd.

Samen met onze productspecialisten kan je een gepast commercieel voorstel uitwerken voor de klant. Je kan ook en bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van het bedrijf. Je beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden en bent een kei in netwerken.

In deze buitendienst functie sta je in voor de verdere commercialisering van de aan jou toegewezen regio. Je krijgt deels een portefeuille van bestaande klanten, van KMO’s tot grote industriële spelers. Daarnaast voer je zeer actief prospectie ter uitbreiding van je klanten portefeuille.

Je zorgt tenslotte voor een vlotte communicatie met de binnendienst die instaat voor de opmaak van offertes en de verwerking van bestellingen.

Jouw profiel

  • Je hebt een technische achtergrond en kennis van pompen, elektromotoren en aandrijvingen; je bent gepassioneerd door technologie.
  •  Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een technisch commerciële functie; je bouwt sterke relaties op en kan mooie resultaten voorleggen in de sales.
  • Dankzij deze kennis en expertise profileer je je als vertrouwenspersoon van je klant en weet je de juiste noden te detecteren en verkopen af te ronden
  • Je hebt reeds ervaring opgebouwd in de regio en beschikt over contacten bij technische diensten en industriële bedrijven.
  • Je bent empathisch, je kan zelfstandig werken, bent goed georganiseerd en denkt resultaatgericht.
  • Daarnaast ben je een teamspeler met een positieve en proactieve ingesteldheid. Een technisch gamma aan producten schrikt jou niet af. Je hebt dan ook een sterke wil om bij te leren.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een sterke stabiele groep met heel wat ambitie . In onze organisatie worden de waarden eenheid, durf en transparantie hoog in het vaandel gedragen. Naast een hecht team, een bedrijf met doorgroeimogelijkheden kan je rekenen op een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket afgestemd op je ervaring, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen. Je hebt de kans om samen te werken met een ploeg van ervaren productspecialisten.

Ben jij de commerciële expert die wij zoeken?

Bezorg dan je CV en motivatiebrief aan Sabine Hahn– sabine.hahn@eltec-dexis.be

Central Auto Dexis
Duvivier Dexis
Eltec Dexis
Dexis Belgium