FUNCTIE

Technisch Commercieel Vertegenwoordiger 

MERK

Eltec Dexis

LOCATIE

Genk

TYPE

Voltijds

Solliciteer nu

Vragen of meer info?

Contacteer onze recruiter

Deel deze vacature

Over ons

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd. Tot onze klanten behoren zowel multinationals als ArcelorMittal, Sappi, Electrabel, Inbev en Procter & Gamble, alsook kleinere kmo’s uit diverse sectoren.

Voor onze vestiging in Genk zijn we op zoek naar een Technisch Commercieel Vertegenwoordiger.

Jouw functie

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde vertegenwoordiger om onze diensten bij industriële bedrijven bekend te maken. Onze klanten bevinden zich in sectoren als food & beverage staalindustrie, chemie, olie &gas, farmaceutica, marinebouw en haven activiteiten. Ben je vlot,gedreven en gepassioneerd door techniek en technologie. Je houdt ervan om de baan op te gaan en prospectie te doen alsook bestaande klantencontacten te onderhouden. Samen met onze productspecialisten kan je een gepast commercieel voorstel uitwerken voor de klant. Je kan ook en bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van het bedrijf. Jouw actieterrein ligt hoofdzakelijk in de regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen. Je beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden en bent een kei in netwerken.

Jouw profiel

  • Liefst heb je een technische achtergrond en ervaring met netwerken en marketing.
  • Een passie voor techniek en enkele jaren ervaring in vertegenwoordiging is zeker een pluspunt.
  • Je kan je perfect inleven onze producten zoals elektromotoren , aandrijvingen en pompen.
  • Je hebt reeds ervaring opgebouwd in de regio Antwerpen en beschikt over contacten bij technische diensten en industriële bedrijven.

Wat hebben we jou te bieden?

Eltec biedt je een voltijdse job in een ambitieuze onderneming die je stabiliteit geeft. We bieden een motiverend salaris ,auto, gsm ,laptop en andere vergoedingen volgens het competentieniveau. Je hebt de kans om samen te werken met een ploeg van ervaren productspecialisten.

Stuur je CV en motivatiebrief toe via info@eltec.be

Central Auto Dexis
Duvivier Dexis
Eltec Dexis
Prodex Nels
Van den Broeck- Prolians
Dexis Belgium