FUNCTIE

Servicetechnieker Productiemachines

MERK

Eltec Dexis

LOCATIE

Genk

TYPE

Voltijds

Solliciteer nu

Vragen of meer info?

Contacteer onze recruiter

Deel deze vacature

Over ons

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd. Tot onze klanten behoren zowel multinationals als ArcelorMittal, Sappi, Electrabel, Inbev en Procter & Gamble, alsook kleinere kmo’s uit diverse sectoren.

Voor onze vestiging in Genk zijn we op zoek naar een Servicetechnieker Buitendienst Productiemachines.

Jouw functie

Als gedreven technieker ben je gepassioneerd door techniek en technologie. Je houdt ervan om zowel te anticiperen met preventief onderhoud als resultaatsgericht naar duurzame oplossingen te streven door storingen of problemen op te lossen. Afhankelijk van de opdrachten ligt jouw actieterrein hoofdzakelijk in productiemachines en installaties bij de klanten van Eltec. Je beschikt over uitstekende technische vaardigheden. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je bent zelfstandig, stipt, ordelijk en communicatief.

Jouw profiel

  • Liefst heb je een TSO A2 Elektromechanica diploma.
  • Je kan goed overweg met PC en hebt kennis van het opmaken van servicerapporten.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Kennis van de Franse taal is een pluspunt.
  • Je bent bereid om ter plaatse te overnachten als de werken langer duren of de afstand te groot is.
  • Je kan een attest ‘Goed gedrag en zeden’ voorleggen, beschikken over een VCA-attest is dan weer een pro voor onze klanten, gezien veiligheid zeer belangrijk is.

Wat hebben we jou te bieden?

Eltec biedt je een voltijdse job in een ambitieuze onderneming die je stabiliteit geeft. We bieden een motiverend salaris aan volgens barema en competentieniveau. Je kan van thuis uit vertrekken naar je opdrachten bij de Eltec klanten met een bestelwagen. Deze is voorzien van de allerlaatste nieuwe meetinstrumenten en tools om de klant on-site een passende oplossing te kunnen bieden. Eltec voorziet een grondige interne opleiding op de werkvloer.

Stuur je CV en motivatiebrief toe via info@eltec.be

Central Auto Dexis
Duvivier Dexis
Eltec Dexis
Dexis Belgium