FUNCTIE

National Tender & Contract Specialist

MERK

Imes Dexis

LOCATIE

De Pinte – Gent

TYPE

Voltijds

Solliciteer nu

Vragen of meer info?

Contacteer onze HR Business Partner, Annelore Vermeiren.

Deel deze vacature

Over ons

DEXIS Belgium is dé marktleider in de Belgische distributie van verbruiksartikelen voor MRO (maintenance, repair and overhaul – herstellingen en revisies). Met een gemotiveerd en gepassioneerd team van 350 medewerkers, een uitgebreid technisch assortiment van meer dan 400.000 producten en onze verschillende merken (Central Auto Dexis – Eltec Dexis -Van den Broeck –Duvivier Dexis) levert DEXIS Belgium een toegevoegde waarde aan haar klanten vanuit 10 locaties in België. Eenheid, durf en transparantie zijn dé bedrijfswaarden die wij voorop stellen en waaruit wij handelen binnen onze teams.

Onze missie:  “serving our customers growth”!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een National Tender & Contract Specialist.

Jouw functie

 • De Tender en Contract Specialist heeft als doelstelling de rendementen van ganse verkooporganisatie te verbeteren door het beheer van de bestaande contracten en het ondersteunen in de opmaak van tenders en uitvoering van nieuwe contracten.
 • Bij het beheer van lopende contracten sta je in voor het tijdig aanleveren van gewijzigde of hernieuwde data/informatie.
 • Je levert de data en prijsvoorstellen aan bij management en/of de Field Sales Specialisten opdat zij aan de slag kunnen bij de klant voor het vernieuwen van het lopende contract met juiste info conform de procedures van de organisatie.
 • Bij de opmaak van tenders of nieuwe contracten zorg je voor de juiste administratieve koppeling van de artikelen met de klant in onze systemen.
 • Je adviseert prijsvoorstellen in het kader van het potentieel van de klant, bespreekt met het management mogelijke aanpassingen van de standaard kortingen, vraagt offertes aan bij diverse leveranciers, … met als doel een zo competitief mogelijk dossier voor te leggen.
 • Je werkt in nauw contact samen met Supply Chain teneinde het waken over de rotatie van de gereserveerde voorraden in afroep, volume en consignatie contracten.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een eerste ervaring in een gelijkaardige functie of een master Industrieel Ingenieur (Electromechanica).
 • Je beschikt over een technische bagage (kennis van onze producten en toepassingen) die je kan gebruiken bij het interpreteren van klantenvragen, productprijzen,…
 • Je hebt zin om jouw commerciële visie te benutten in een administratief, analytische functie.
 • Je bent cijfermatig ingesteld en krijgt energie van resultaten.
 • Je bent een Excel-expert en kan goed overweg met de overige MS Office toepassingen.
 • Je spreekt vlot Nederlands en kennis Frans is een plus.

Wat hebben we jou te bieden?

Ben jij de technische analist die we zoeken voor de job? Aarzel dan niet om te solliciteren!
We garanderen je een uitdagende job in een zeer dynamische en resultaatgerichte organisatie!

Je komt terecht in een sterke stabiele groep met heel wat ambitie. De waarden eenheid – durf – transparantie liggen aan de basis van onze groei en gedrevenheid. Voor persoonlijke ontwikkeling in je functie en jouw kennis, kan je rekenen op heel wat ondersteuning vanuit de organisatie. We bieden graag een voltijds contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket afgestemd op je ervaring.

Bij interesse bezorg je CV en motivatiebrief aan Annelore Vermeiren – annelore.vermeiren@dexis.be

Central Auto Dexis
Duvivier Dexis
Eltec Dexis
Dexis Belgium