FUNCTIE

Field Sales Specialist

MERK

Imes Dexis

LOCATIE

Antwerpen

TYPE

Voltijds

Solliciteer nu

Vragen of meer info?

Contacteer onze recruiter: Annelore.vermeiren@dexis.be

Deel deze vacature

Over ons

Imes Dexis is dé marktleider in de Belgische distributie van verbruiksartikelen voor MRO (maintenance, repair and overhaul) Met een uitgebreid technisch assortiment van meer dan 400.000 producten leveren we graag een toegevoegde waarde aan onze klanten vanuit 6 vestigingen in België. Ter versterking van onze vestiging in Antwerpen zijn we op zoek naar een Field Sales Specialist.  Heb jij de “skills” om onze merken te laten schitteren?

Jouw functie

  • In deze buitendienst functie sta je in voor de verdere commercialisering van de aan jou toegewezen regio, het Zuiden van Antwerpen. Je krijgt deels een portefeuille van bestaande klanten, van KMO’s tot grote industriële spelers. Daarnaast voer je zeer actief prospectie ter uitbreiding van je klanten portefeuille.
  • Je dagelijkse focus ligt in het genereren van bijkomende omzet en optimalisatie van de marges.
  • Je houdt de vinger aan de pols bij wat er leeft bij je klanten zodat je advies op maat kan verlenen. Hiervoor kan je rekenen op een intern team van technische specialisten zodoende je klant optimaal te kunnen servicen. Door een goede inschatting van de noden van je klant te detecteren, verhoog je het aantal verkochte productgroepen per klant.
  • Je zorgt tenslotte voor een vlotte communicatie met de binnendienst die instaat voor de opmaak van offertes en de verwerking van bestellingen.
  • Je rapporteert aan de Field Sales Coach en neemt actief deel aan netwerkactiviteiten binnen je sector.

Jouw profiel

  • Bij voorkeur beschik je over een opleiding in een technische richting. Belangrijker dan je diploma is echter je neus voor commerciële opportuniteiten, aangevuld met een relevante technische en/of technisch-commerciële ervaring binnen de industrie of MRO.
  • Dankzij deze expertise profileer je je als vertrouwenspersoon van je klant en weet je de juiste noden te detecteren.
  • Je bent empathisch, je kan zelfstandig werken, bent goed georganiseerd en denkt resultaatgericht.
  • Daarnaast ben je een teamspeler met een positieve en proactieve ingesteldheid. Een breed gamma aan producten schrikt jou niet af. Je hebt dan ook een sterke wil om bij te leren.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een sterke stabiele groep met heel wat ambitie . In onze organisatie worden de waarden eenheid, durf en transparantie hoog in het vaandel gedragen. Naast een hecht team, een bedrijf met doorgroeimogelijkheden kan je rekenen op een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket afgestemd op je ervaring, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Interesse? Bezorg dan snel je cv en motivatiebrief aan Annelore, onze HR Business Partner via e-mail annelore.vermeiren@dexis.be

Central Auto Dexis
Duvivier Dexis
Eltec Dexis
Dexis Belgium