FUNCTIE

Field Sales Specialist

MERK

Imes Dexis

LOCATIE

De Pinte

TYPE

Voltijds

Solliciteer nu

Vragen of meer info?

Contacteer onze HR Business Partner Annelore Vermeiren

Deel deze vacature

Over ons

DEXIS Belgium is dé marktleider in de Belgische distributie van verbruiksartikelen voor MRO (maintenance, repair and overhaul – herstellingen en revisies). Met een gemotiveerd en gepassioneerd team van 350 medewerkers, een uitgebreid technisch assortiment van meer dan 400.000 producten en onze verschillende merken (Central Auto Dexis – Eltec Dexis -Van den Broeck –Duvivier Dexis) levert DEXIS Belgium een toegevoegde waarde aan haar klanten vanuit 10 locaties in België. Eenheid, durf en transparantie zijn dé bedrijfswaarden die wij voorop stellen en waaruit wij handelen binnen onze teams.

Onze missie:  “serving our customers growth”!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Field Sales Specialist.

Jouw functie

 • In deze buitendienst functie sta je in voor de verdere commercialisering van de aan jouw toegewezen regio, Gent-Dendermonde-Sint-Niklaas. Je krijgt deels een portefeuille van bestaande klanten, van KMO’s tot grote industriële spelers. Daarnaast voer je zeer actief prospectie ter uitbreiding van je klanten portefeuille.
 • Je dagelijkse focus ligt in het genereren van nieuwe klanten en bijkomende omzet bij de bestaande klantenportefeuille.
 • Je houdt de vinger aan de pols bij jouw klanten, detecteert continu behoeften bij bestaande of nieuwe klanten zodat je advies op maat kan verlenen of een team van experten uit de ganse organisatie kan activeren voor jouw klanten. Binnen de groep Dexis kan je rekenen op een team van technische specialisten zodoende je klant optimaal te kunnen dienen.
 • Jij als Dexis – ambassadeur gaat aan de slag bij je klant om onze 360° aanpak aan te brengen op basis van de behoeften van de klant. Je kan rekenen op een organisatie die maatwerk en expertise levert in producten en diensten, dat is onze toegevoegde waarde als partner van de klant.
 • Je zorgt tenslotte voor een vlotte en constructieve communicatie met de binnendienst en die instaat voor de opmaak van offertes en de verwerking van bestellingen.
 • Je rapporteert aan de Field Sales Coach en neemt actief deel aan netwerkactiviteiten binnen je sector.

Jouw profiel

 • Je beschikt je over een opleiding in een technische richting. Belangrijker dan je diploma is echter je neus voor commerciële opportuniteiten binnen de industrie.
 • Aangevuld met een relevante technische en/of technisch-commerciële ervaring binnen MRO, aandrijftechniek of andere technische sectoren.
 • Dankzij deze expertise profileer je je als vertrouwenspersoon voor je klant en weet je de juiste noden te detecteren.
 • Je inspireert en motiveert collega productspecialisten om voor jouw klant de nodige acties te ondernemen en hen op een efficiënte manier in te zetten opdat ze de productiviteit van jouw klant helpen te verhogen.
 • Je bent empathisch, je kan zelfstandig werken, bent goed georganiseerd en denkt resultaatgericht.
 • Daarnaast ben je een teamspeler met een positieve en proactieve ingesteldheid. Een breed gamma aan producten schrikt jou niet af. Je hebt dan ook een sterke wil en een natuurlijke trigger om bij te leren.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een stabiele groep met heel wat ambitie. Dankzij de lokale aanwezigheid en regionale focus van onze groep, liggen er in de regio Gent-Dendermonde-Sint-Niklaas tal van opportuniteiten te wachten en gaan we samen voor een sterke groei.

In onze organisatie worden de waarden Eenheid, Durf & Transparantie hoog in het vaandel gedragen. Naast een hecht team, een bedrijf met doorgroeimogelijkheden en ownership kan je rekenen op een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket afgestemd op je ervaring, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Central Auto Dexis
Duvivier Dexis
Eltec Dexis
Dexis Belgium