FUNCTIE

Elektromecanieker 

MERK

Eltec Dexis

LOCATIE

Genk

TYPE

Voltijds

Solliciteer nu

Vragen of meer info?

Contacteer onze recruiter

Deel deze vacature

Over ons

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd. Tot onze klanten behoren zowel multinationals als Arcellor Mittal, Sappi, Electrabel, Inbev en Procter & Gamble, alsook kleinere kmo’s uit diverse sectoren.

Voor onze vestiging in Genk zijn we op zoek naar een servicetechnieker buitendienst productiemachines.

Jouw functie

We zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers om onze bestaande ploeg aan te vullen. Als gedreven technieker ben je gepassioneerd door techniek en technologie. Je houdt ervan om zowel te anticiperen met preventief onderhoud als resultaatsgericht naar duurzame oplossingen te streven door problemen op te lossen. Afhankelijk van de opdrachten ligt jouw actieterrein hoofdzakelijk in het eigen atelier van Eltec. Je beschikt over uitstekende technische vaardigheden. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je bent zelfstandig, stipt, ordelijk en communicatief.

Jouw profiel

Liefst heb je een TSO A2 Elektromechanica diploma of gelijkwaardig door ervaring. Liefst met een passie voor techniek.Je bent zowel elektrisch als mechanisch sterk en hebt een ruim technisch inzicht . Onder leiding van een supervisor sta je in voor mechanische herstellingen uitgevoerd aan elektromotoren, aandrijvingen en pompen in het atelier van Eltec. Je bent in staat om schade en oorzaken te kunnen bepalen onder toezicht van de supervisor.Je kan de nodige controles en metingen uitvoeren.

Wat hebben we jou te bieden?

Eltec biedt je een voltijdse job in een ambitieuze onderneming die je stabiliteit geeft.Je komt terecht in een toffe en dynamische ploeg. Ze bieden een motiverend salaris en maaltijdcheques aan volgens barema en competentieniveau. Eltec voorziet een grondige interne opleiding op de werkvloer. Je hebt de kans om veel te leren,ervaring op te doen en door te groeien in je job.

Stuur je CV en motivatiebrief toe via info@eltec.be

Central Auto Dexis
Duvivier Dexis
Eltec Dexis
Prodex Nels
Van den Broeck- Prolians
Dexis Belgium