WIJ ZIJN DEXIS BELGIUM


Als ambitieus bedrijf kijkt u naar de toekomst en doet u er elke dag alles aan om innovatief, duurzaam, veilig en efficiënt te werk te gaan. Bij Dexis Belgium begrijpen we als geen ander de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. Daarom kiezen wij als ervaren partner voor een duidelijke missie: het verzekeren van uw continuïteit en u helpen bij het vormgeven van uw toekomst.

Dexis Belgium streeft ernaar uw partner te zijn voor industrie en bouw, een partner voor zij die streven naar kostenefficiëntie, verhoogde productiviteit, meer duurzaamheid en maximale veiligheid. Onze decennialange ervaring vertalen we naar expertisevelden die de perfecte match vormen tussen een unieke technische kennis enerzijds en een slimme combinatie van producten, mensen en processen anderzijds.

Van de levering van een cruciaal onderdeel tot de predictieve analyse en onderhoud van complete installaties, ons team van specialisten staat klaar om met u mee te denken op maat van uw noden. Zo zorgen we voor een veilige productie, met een lagere operationele kost en een hoger duurzaam rendement. Globaal van schaal maar lokaal verankerd – met geïntegreerde totaaloplossingen die het verschil maken.

Speerpunten voor een efficiënte 360° aanpak

Dexis Belgium connecteert verschillende oplossingen binnen een geïntegreerde 360°-aanpak. Deze aanpak richt zich op het aanbieden van een totaalaanbod van MRO-oplossingen/producten, maintenance services, veiligheidsoplossingen en technische expertise, die noodzakelijk zijn voor een geoptimaliseerd onderhoudsbeleid voor elk bedrijf.

✔ Expertise op maat van de klant
✔ Kostenefficiënte aanpak
✔ Oplossingsgerichte specialist
✔ Globale aanpak, lokale verankering

Onze waarden

✔ Durven: wij willen onze mensen de mogelijkheid geven om te tonen wat ze kunnen. Uit de comfort zone stappen om de juiste oplossing te vinden. Verantwoordelijkheid nemen en geven stelt ons in staat om te groeien.
Eenheid: wij zien succes als een teamprestatie. We staan sterk wanneer we samenwerken en elkaar vertrouwen. Mensen die vanuit een niet-aflatende teamgeest elke dag opnieuw aan de slag gaan.
✔ Transparantie: transparant zijn over onze doelen en resultaten, is een inspiratiebron om elke dag samen te werken en de blik op de toekomst te richten.